Xbox games

Xbox games koop je ook online!

Toen we net begonnen met het spelen van computerspelletjes was dat nog wel anders. Ik weet nog dat wij een apparaat hadden dan met een speciaal kabeltje (moeilijk-moeilijk) moest worden aangesloten op onze tv. En dan heb ik het dus over een Televisie Met Een Kont! In dat apparaat moesten dan cassettebandjes (wat?) die je moest spoelen naar een bepaalde stand om zo een spelletje te kunnen spelen. Favorieten waren Man-Hunt en Packman. Tegenwoordig gaat dat wel anders. Je koopt online een Xbox en daarna schaf je online de spellen aan. Xbox games krijg je niet meer thuisgestuurd in een kek doosje. Nope. De activeringscode invullen en gaan met die banaan.

Xbox games

De gamingwereld is er flink beter op geworden

Want ik zie ons, mijn broertje en mezelf, nog zitten: op onze knietjes bij het apparaat. En dan de pijltjestoetsen gebruiken om vooruit te kunnen lopen of te kunnen springen met onze pixelpoppetjes. Xbox games doen daar in niets meer aan denken. Zelfs de retro spellen zien er zoveel mooier en echter uit dan toen ze origineel waren! Nu kun je met je controller in je hand en een koptelefoon met microfoon op je hoofd contact hebben met de hele wereld. Samen spelen, zonder dat je elkaar ziet of zelfs ooit zult ontmoeten!

Xbox games bestel je dus online

Wanneer je het apparaat in huis hebt, de Xbox wel te verstaan, kun je je eens lekker gaan oriënteren op alle spelmogelijkheden. Kies je voor actieve spellen als bowlen of boksen? Dat kan! Zit je graag achter het stuur van een racewagen? Geen probleem. En los je graag raadsels op om steeds een stukje verder in een spel te komen? Be my guest. Je hoeft in ieder geval niet de deur uit voor Xbox games. Je bestelt en betaalt deze gemakkelijk online en voor je het weet heb je er weer een nieuw favoriet spel bij!

Spellen voor de Xbox kun je ook cadeau doen!

Je kunt een game bestellen voor je neefje of nichtje. Ook kun je ervoor kiezen om een cadeaubon te geven. De ontvanger van deze bon kan er dan eens rustig voor gaan zitten om precies dat spel uit te kiezen waar hij of zij het meest gelukkig van wordt. Kijk! Je kunt je nu alvast verheugen op die blije koppies! Gelukkig duurt het niet meer heel erg lang voor de Sint en zijn Pieten aankomen in Nederland.