michael kors

Wat voor kleding past er nu écht bij jou?

Soms is het lastig om iets te vinden wat echt bij jou past. Misschien maakt het je niet eens zo heel veel uit, als het mooi is dan koop en draag je het wel, maar zelfs dan kan het nog een hele taak zijn om iets te vinden wat je ook echt mooi vindt. Of je nu een man of een vrouw bent, sommigen onder ons houden gewoon van mode. We willen er graag mooi uitzien, maar hebben soms nogal wat moeite om iets te vinden wat bij onze visie past. Dan moet je dus al door de merken gaan kijken, op zoek naar een merk wat je leuk vindt. Misschien is Michael Kors wel iets voor jou? Het is een bekend merk, maar het kan zijn dat je er nog niet echt naar gekeken hebt. Het is daar nooit te laat voor, toch?


Iedereen z’n eigen ding


Een kledingstijl komt niet alleen tot stand door items te kopen van een bepaald merk, het gaat er immers om hoe je het met elkaar combineert wat uiteindelijk de outfit helemaal afmaakt. Als je een shirt met hele andere accessoires combineert als een ander die precies hetzelfde shirt gekocht heeft, zal het er al heel anders uit zien. En zo heb je dat met alles. Dus welke stijl jij ook hebt, je kan bij veel merken wel iets vinden wat je kan gebruiken als je het maar op de juiste manier styled. Dat vergt soms wat aandacht, maar met wat voorbeeldfoto’s of inspiratie is het echt niet onmogelijk.


Neem bijvoorbeeld Michael Kors


Kijk bijvoorbeeld eens naar het merk Michael Kors. Je kan heus niet maar één stijl uit dit merk halen, en dat is niet alleen door de verschillende designs, maar ook door het feit dat er gewoon van alles met kleding te doen is. Of je nu een shirt of broek van Michael Kors haalt, je kan het allebei helemaal anders over laten komen door de manier waarop je het draagt. Dit ligt aan de kleding waarmee je het combineert, de schoenen, de accessoires, en hoe jij er zelf uit ziet, want dat speelt natuurlijk ook mee. Zo kan je met stijlen spelen en combineren.

Dus wat past er bij jou?


Dus als je eens een andere stijl wilt proberen hoef je gerust niet alles uit je kledingkast te gooien en een heel nieuwe garderobe te kopen, je kan gewoon mixen en matchen met wat je al hebt. Misschien wil je een nieuw shirt van Michael Kors kopen en daarmee gaan matchen. Je weet maar nooit wat er uiteindelijk allemaal bij je past en wat niet totdat je het geprobeerd hebt.