laptop

Waarom je voor een Asus laptop moet kiezen.

Tegenwoordig is het niet meer heel makkelijk om de juiste laptop te vinden. Er zijn er namelijk al zoveel, dat er geen einde aan lijkt te komen. Iedere laptop is anders maar toch ook weer niet helemaal. Elke laptop heeft zijn eigen features en elementen waarom hij speciaals is, maar met al die ontwikkelingen komen ook vele moeilijke woorden en technische termen naar voren. Soms zelfs zoveel dat er door al die bomen het bos niet meer te vinden is. Want afhankelijk waarvoor jij een laptop nodig hebt, daar op moet je gaan zoeken. Maar dit is lang niet zo makkelijk nog. Om het je dan toch een beetje te helpen is er dit jaar een Asus laptop op de markt gekomen waar vele lovende recensie over te vinden zijn. Een laptop die voorop loopt op zijn tijd en met alle bijbehorende gemakken voor zien.

De laptop van morgen is vandaag al beschikbaar.

Om meteen met het meest over duidelijke te beginnen. De laptop is uitgerust met een “dual-screen”. De bovenste scherm bestaan uit een OLED 4K touchscreen. Hieraan sluitend zit een tweede touchscreen, deze word ook wel de “ screenpad Plus” genoemd. Hier kun je heel gemakkelijk al je alledaagse apps open en gebruiken. Zo kun je heel makkelijk Spotify hierop openen zonder je andere scherm bezigheden te verkleinen of weg te klikken. Daarnaast zou tweede scherm ook kunnen fungeren als een vergroting van je bovenste scherm. Verder kan de track pad ook als nummer plaat gebruikt worden. Waarbij getallen oplichten op een zwart schermpje. Dit allemaal samen genomen is deze laptop een greep uit de toekomst.

Geef je creativiteit een boost met deze laptop.

Juist omdat je ontzettend handig gebruik kan maken van beide schermen, die ook nog eens super scherp zijn. Komen al je creatieve uitingen tot zijn juiste recht. De laptop geeft je alle nodige ruimte om met apps van bijvoorbeeld Adobe te werk te gaan, terwijl je ook nog andere apps geopend kan hebben. Ook kun je ongestoord doodles tekenen met een hiervoor bestemde pen op beide schermen. Dit geeft je ook meteen de vrijheid om echt alles te creëren wat je wilt zonder grenzen die je tegen houden. Maar dat is niet alles, om dit allemaal goed te laten werken is de laptop uitgerust met een Intel i7 processor of zelfs de Intel i9. Bevat de laptop een 32GB RAM geheugen en een Nvidia GeForce RTX 2060 graphics card om zelfs de gamers onder ons weg te blazen.