Vergroot eenvoudig je marktbereik met deze nieuwe tool!

Het afgelopen jaar heeft de coronacrisis veel roet in het eten gegooid voor retailers. Winkels zijn een lange tijd gesloten geweest en als retailer zag je je inkomsten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Als gevolg hiervan zijn er veel creatieve oplossingen bedacht om toch inkomsten te genereren, zoals het opzetten van een webshop. Dit lijkt op het eerste zicht misschien een gemakkelijk alternatief, maar waar moet je beginnen en hoe pak je zoiets aan? Inmiddels hebben veel retailers de kinderfouten uit hun webshop gehaald en is het langzaamaan kijken naar hoe inkomsten vergroot kunnen worden. Listerport kan jou hier een handig handje in helpen! 

Hoe werkt Listerport? 

Listerport is een bedrijf wat online winkeliers (e-tailers) helpt bij het aanboren van nieuwe platformen voor je webshop. Normaal gezien is dat best een grote klus, maar de software van Listerport maakt dit allemaal mogelijk met één druk op de knop. Hierdoor wordt gelijk al jouw productinformatie, foto’s en prijzen verspreid naar verschillende verkoopkanalen, zoals Bol.com, Alibaba, Ebay en Amazon. Je kunt zelf kiezen op welk platform je jouw producten wilt aanbieden. Als je ervoor kiest om je producten op een buitenlands platform aan te bieden, vertaalt Listerport ook nog eens de productinformatie naar de gekozen taal.

Als je eenmaal hebt gekozen op welke platformen je jouw producten wilt aanbieden, heeft Listerport nog enkele handige functionaliteiten. Zo houdt de software bij wat je voorraad is en ontvang je verkooplijsten per platform. Op basis van deze verkooprapporten, kun je per platform je strategie aanpassen om je verkopen te optimaliseren. 

Met gemak nieuwe doelgroepen aanspreken 

Als je gebruik maakt van deze nieuwe software, bereik je met één klik binnen no-time een miljarden publiek. Dit zijn allemaal nieuwe, buitenlandse consumenten die je in eerste instantie niet bereikte met jouw webshop. Je bereikt dus heel eenvoudig een nieuwe doelgroep, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Hiermee geef je je omzet een enorme boost. Daarnaast houd je ook nog eens tijd over om je bestaande klanten tevreden te houden. Een tevreden klant zorgt voor goede mond-tot-mond reclame, wat ook weer leidt tot een hogere omzet. Kortom, alleen maar voordelen! Enthousiast geworden van deze software? Neem dan een kijkje op de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *