Veilig online shoppen

Online shoppen is heel populair, in deze tijd is bijna alles online te vinden of te bestellen. Het is dan ook veel makkelijker om online te bestellen dan naar een winkel te gaan. Maar er zitten wel risico’s aan vast als je online wilt bestellen. Weet je wel zeker of het een betrouwbare webshop is of proberen ze je oplichten. Het is heel moeilijk om het te zien of het een echte of een nep webshop is. Het laatste wat je wil in natuurlijk opgelicht worden voor veel geld.

gelukkig bestaat Webshopchecker dat is een website die binnen tien seconden controleert of die website nou echt of nep is. Ze hebben Bookspot review gecontroleerd en weten zeker dat het een betrouwbare webshop is. Bookspot review verkoopt de nieuwste boeken voor de beste prijs. Ook verkopen ze films, muziek en spellen voor je gameconsole. Zelf als je voor 23:00 besteld op een werkdag is het de volgende dag al in huis.

Webshopchecker kijkt naar een aantal dingen ze kijken of Bookspot review een telefoonnummer heeft staan op hun webshop die het ook doet. Ook kijken ze of ze gebruik maken van social media platformen. Bookspot review heeft een werkende telefoonlijn en ze zijn actief op Facebook en Twitter wat al aangeeft dat ze te vertrouwen zijn en het goed zit.

Gegevens invullen

Als je ergens je gegeven moet invullen wil je wel zeker zijn dat er niks met die gegevens wordt gedaan daarom heeft Bookspot review een beveiligde verbinding. Een beveiligde verbinding houd in dat je een versleutelde verbinding hebt tussen twee computers en zo al je data die je hebt ingevuld veilig over het internet kan. Dat is superhandig want zo voorkom je internetcriminelen die iets anders van plan zijn met jouw gegevens.

De server

Ze kijken ook nog is of de server van de website wel in Nederland gehost worden want waarom zou je een webshop in Nederland openen door een server in het buitenland. als je in Nederland host is het veel sneller en beter dan dat je het doet in het buitenland.

Wat Webshopchecker ook doen om nog extra te controleren of het echt te vertrouwen is. Ze hebben Bookspot review door de database van de politie gehaald om te kijken of de politie met die webshop bekend is. zoals ze al dachten is Bookspot review een betrouwbare webshop met goede service en producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *