Relatiegeschenken bedrukken

Niet alleen in de persoonlijke sfeer worden cadeaus gegeven, maar ook op zakelijk vlak is het goed om af en toe een cadeau uit te delen als werkgever. In de zakelijke sfeer wordt een cadeau een relatiegeschenk genoemd. Dit cadeau kan je geven aan klanten, partners, vrijwilligers en betrokkenen, maar ook aan het eigen personeel. Met een relatiegeschenk laat je de ontvangers van het geschenk weten dat je blij met ze bent en aan ze denkt. Dit verbetert de relatie en kan weer zorgen voor nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Of het zorgt voor een verlenging van de samenwerking. Als je een relatiegeschenk ook nog laat bedrukken met bijvoorbeeld het logo of de naam van jouw bedrijf dan zorgt dit ook nog eens voor goede marketing. Een relatiegeschenk creëert kansen en is dus altijd een slim idee. 

Steeds meer mogelijkheden

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden voor het bedrukken van een relatiegeschenk. Waar je eerder slechts 1 of 2 drukkleuren op een product kon drukken kan je nu zelfs in full colour drukken op allerlei stoffen. Ook kan je nu kleine aantallen laten bedrukken, zodat je niet meteen en veel te groot aantal hoeft te bestellen. Dit is voor een klein bedrijf zeer voordelig. Daarnaast vind je ook steeds meer verschillende producten, waardoor je niet meer de zoveelste bent die een pen uitdeelt. Door het ruime aanbod kan je ook originelere relatiegeschenken laten bedrukken om zo op te vallen tussen de concurrentie. Het is zelfs mogelijk om digitaal relatiegeschenken te geven, zoals games in de huisstijl van het bedrijf. Een andere nieuwe mogelijkheid is dat relatiegeschenken vaak sneller geleverd worden. Binnen 3 tot 5 werkdagen kan je al een hele grote bestelling in huis hebben. 

Mogelijke relatiegeschenken

Veelvoorkomende relatiegeschenken met bedrukking zijn onder meer pennen, memo’s, kleding en mokken. Allerlei producten die veelgebruikt worden en waar een logo of naam van het bedrijf goed naar voren komt. Ook kalenders en andere bureau artikelen worden veel ingezet als relatiegeschenk met bedrukking. Tegenwoordig zie je ook steeds meer elektronische apparaten, die bedrukt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een powerbank voor je telefoon. Een heel handig apparaat met veel plek voor het logo van jouw bedrijf. Als je een groter budget hebt dan kan je ook gaan voor draadloze oortjes voor je telefoon, een digitale wekker of een boxje voor muziek. Ook deze producten kan je laten bedrukken met het logo. Grote kans dat zo’n handig product heel erg gewaardeerd wordt en zorgt voor veel mogelijkheden.