Nieuwe tijden betekent nieuwe kansen! Een opleiding in de management!

Werk en school combineren is soms wel een moeilijke taak en daarom is het ideaal wanneer het goed te combineren is. Dit kon vroeger gemakkelijk aangezien het veel meer werd geprefereerd om te gaan werken in plaats van te leren. Hierdoor werden opleidingen zo ingedeeld dat deze bij het werkleven pastte. Dit veranderde in de loop der jaren en een opleiding volgen werd veel belangrijker dan werken. Dit had als gevolg dat opleidingen juist overdag gegeven werden in plaats van rondom werk. Tegenwoordig zien we hier meer variatie in met zowel opleidingen die overdag gegeven worden als duale opleidingen die gecombineerd kunnen worden met werk.

Wie doen duale opleidingen? En waar kan ik ze vinden?

Meeste mensen die een duale opleidingen aangaan, zijn mensen die al in het vak bezig zijn. Ze zijn al aan het werk, maar snakken naar een nieuwe stap in hun carriere leven. Hier komen veel duale opleidingen van pas. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een opleiding in management of vele andere opleidingen die ook duaal zijn. Op www.zuydprofessional.nl kan je informatie opdoen over de vele mogelijkheden die er zijn als werknemer.

Voordelen van duaal studeren

De voordelen van verder studeren zijn oneindig. Naast dat je je CV verbreed kan het ook zijn dat je op de werkvloer nieuwe kansen aangeboden krijgt. Een promotie is een goede uitdaging of juist een goed uitzicht om de stap te nemen om weer te gaan leren. Het kan ook zijn dat een duale opleiding wordt aangeboden door je werk en de promotie al in zicht ligt. In dit geval komt het vaak voor dat de werkgever ook nog eens voor de opleiding betaalt. Dit is een van de meest ideale gevallen voor werknemers.

Hopelijk ben je nu beter op de hoogte van de verschillende kansen in het werkleven.