Interessante training volgen? Zie deze tips!

Persoonlijke ontwikkeling is een thema dat belangrijker lijkt dan ooit tevoren. Veel managers, medewerkers, zzp’ers maar ook mensen zonder baan zijn in toenemende maten bezig met personal development. Ben je zelf ook op zoek naar een interessante cursus en ben je benieuwd welke trainingen er allemaal worden aangeboden? In dit artikel vertel ik je er graag meer over en ik geef je een aantal interessante tips. Lees gauw verder!

Een leven lang leren!

Een bekend spreekwoord luidt ‘een mens is nooit uitgeleerd’ en zo is het maar net. Of het nu gaat om het volledige omscholen van bijvoorbeeld een accountant naar een brandweerman, het bijscholen van technische kennis om te kunnen werken met een bepaald softwareprogramma of het opfrissen van kennis die met de jaren is weggevaagd. Steeds vaker kiezen mensen voor wat extra educatie en in sommige gevallen wordt dit zelf verplicht door de werkgever. Trainingen en cursussen worden soms door bedrijven georganiseerd, maar er is ook een aantal bekende bureau’s dat deze trainingen verzorgd, zoals bijvoorbeeld Learnit.

Ben je benieuwd welke cursussen momenteel worden aangeboden? Klik dan hier.

Tips: een overzicht van interessante cursussen

Er is een uitgebreid aanbod beschikbaar van interessante cursussen. Graag licht ik twee leerzame en actuele cursussen voor je uit!

  • Cursus Adobe
    Adobe is een belangrijke software-ontwikkelaar en zij zijn de makers van een aantal programma’s die wereldwijd door veel organisaties worden gebruikt, zoals Illustrator, InDesign en ook Photoshop. Met een cursus Photoshop leer je hoe je aan de hand van de software van Adobe op een professionele manier foto’s kunt bewerken. Erg handig natuurlijk!
  • Cursus social media
    Het internet is niet meer weg te denken uit de moderne samenleving en ook voor bedrijven is het van onschatbaar belang om online aanwezig te zijn. Dit geldt ook voor social media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. De doelgroep van bedrijven is aanwezig op deze moderne media en daarom is het voor bedrijven belangrijk om op die kanalen zichtbaar te zijn. Met een cursus social media leer je hoe je social media zakelijk gezien zo goed mogelijk kan inzetten.

Wil je graag een cursus Photoshop of social media volgen of ben je benieuwd welke cursussen er nog meer worden aangeboden? Kijk dan eens op de website van Learnit.