Het kiezen van de beste computeraccessoires

Het kiezen van de beste computeraccessoires kan lastig zijn, want het aanbod is enorm groot en niet iedereen heeft zin om dagenlang te zoeken naar de beste spullen. Laatst hebben wij bij de jongens van techninja gekeken voor een nieuwe gaming mouse, hier zijn wij achter gekomen.

Prijs betekent niet kwaliteit

Zoals de titel zegt zijn de accessoires met de hoogste prijs niet altijd van de beste kwaliteit. Zo hebben wij de Trust muis gekocht die op plek 10 staat in hun top tien. Ik heb deze vergeleken met een muis van een vriend van mij en er waren bijna geen verschillen, zijn muis kostte echter 5x zo veel!

Links- en rechtshandige muizen

Wat ik eerst niet wist is dat niet elke muis voor beide een links- en rechtshandig persoon gebruikt kan worden. Ik heb een linkshandig persoon mijn gaming muis laten proberen en hij kon hem amper vasthouden.

Draadloos versus bedraad

Bij TechNinja hebben ze ons geleerd dat bedrade muizen een stuk sneller zijn dan draadloze muizen. Hier hebben wij het dan over de reactiesnelheid, dit scheelt echter niet zoveel; misschien een paar milliseconden.

Conclusie

Bij het kiezen van een beste product moet je niet gelijk kijken naar de duurste, aangezien prijs-kwaliteit-verhouding een belangrijk begrip is. Daarnaast zul je goed moeten kijken naar of het product wel echt te gebruiken is door de gebruiker, niet dat je een linkshandig artikel koopt voor een rechtshandig persoon. Tot slot zal er nog goed gekeken moeten worden naar de unieke functies die elk product aanbiedt, aangezien deze erg uiteen kunnen lopen.