De app voor iedereen voor het plannen en controleren!

Je kent het wel, die ene formule die je niet in je excel bestand krijgt omdat het niet klopt en je alles overnieuw moet doen wat enorm veel werk kost en waar je waarschijnlijk uren mee bezig bent terwijl je ook beter iets anders had kunnen doen. Een probleem voor mensen in het dagelijks leven en op de werkvloer, terwijl je als student alles van excel te weten krijgt: het opstellen van begrotingen, het invoeren van formules enzovoorts. Als je toch geen ster bent in alles excel en je graag wat hulp wilt krijgen hierbij dan kan je nadenken over het aanschaffen van de app planning and control van www.pepperflow.nl. Deze app helpt je makkelijk en eenvoudig met een overzichtelijk plan voor zowel grafieken, begrotingen als teksten. De app is bekend in Nederland bij vele bedrijven en instanties, waaronder ook gemeenten die hier gebruik van maken. Lees dit artikel verder voor wat de app je kan bieden qua functies!

De functie die centraal staat in de app is ‘Text’, want met functie connect alle andere functies, zodat de app overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken is! De functie zorgt voor de basisdingen dat je ook met word kan doen, maar dan vanaf elk platform in hetzelfde document. Het doel van de app is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat kwaliteit uitstraalt en er hoogwaardig uitziet. Het document wordt tevens digitaal opgeslagen.

De andere functies van de app zorgen voor een financieel overzicht door met je bankieren app of door te synchroniseren met de financiële zaken van werk. Uit deze financiële functies is het ook mogelijk om met een andere functie weer grafieken en tabellen te maken. Hierdoor wordt alles overzichtelijk en gecategoriseerd of georganiseerd. Tevens hebben deze een Pepperflow tintje, waardoor ze er niet saai uitzien!