De administratie op orde brengen

Je kent het vast wel, je hebt een heel erg druk leven op zowel werk als privégebied, je bent blij als je een avondje op de bank kan zitten en denk dan absoluut niet aan de dingen die eigenlijk nog meer had moeten doen. Mijn huishouden wordt perfect geregeld door de huishoudelijke hulp dus daar zal ik niet over klagen. Toch is bij mij het grootste struikelblok de administratie. Vroeger, toen je alles nog gewoon via de post opgestuurd kreeg, was het makkelijk te verwerken in de daarvoor bestemde mappen. Tegenwoordig krijg je alle facturen en berekeningen via de mail opgestuurd. Dat is erg goed voor met milieu, echter ben ik daardoor wel belangrijke post kwijtgeraakt. Ik heb besloten om daarom twee dagen uit te trekken om alles uit te printen en de verwerken in mappen om het overzicht weer te creëren. Echter vond mijn printer dat niet, de inkt was op.

Opzoek naar de juiste cartridges

Ik deed mijn printer aan die ik al een aantal maanden niet had gebruikt en vrijwel direct kreeg ik de melding dat de inkt op was. Fijn, de volgende dag wilde ik namelijk gewoon beginnen met het op orde krijgen van de administratie. Ik had dan geen zin om voor mijn Epson XP 235 printer stad en land af te moeten zoeken naar de juiste cartridges. Daar gaat gewoon veel te veel tijd in zitten. Op de welbekende websites die promoten het direct te verzenden waardoor je het de volgende dag in huis had, verkochten alleen maar de officiële cartridges. Daar ga ik dus echt niet voor betalen, die dingen zijn hartstikke duur. Ik ging dus opzoek naar de cartridges voor mijn Epson XP 235 maar dan in de huismerk variant. Ik weet dat die bestaan want die zaten er nu ook al in. Echter wilde ik ze wel snel ontvangen dus dat bracht mij op een online zoektocht. Het was inmiddels 21.00 dus er was ook wel redelijk haast bij geboden.

Meerdere websites boden ze aan

Gelukkig waren er heel erg veel websites die de huismerk cartridges verkochten voor mijn Epson XP 235, echter waren de gemiddelde levertijden boven de 2 dagen. De moed zakte in mijn schoenen en besloot nog 2 websites te bekijken. Zal je net zien, op de laatste website adverteerde ze met, voor 22.00 besteld, de volgende dag in huis. De klok stond inmiddels op 21.52 dus ik moest echt wel snel een keuze maken. Ik bestelde de zwarte en de kleur en inderdaad, vroeg in de ochtend ging de deurbel. Ik kon de hele dag aan mijn administratie en ik heb eindelijk het overzicht teruggevonden.