Cursus website maken voor beginners

Cursus website maken voor beginners nodig?

Als je een website wilt maken kan dit op twee verschillende manieren. De makkelijkste is een WordPress website. Hoewel dit ook lastig is, is een website programmeren een stuk moeilijker. Als je niet kan programmeren, maar je wilt wel een website programmeren, dan kan je een cursus website maken voor beginners volgen. Bij We Love Traffic maken ze dit mogelijk. Als je een website wilt programmeren, dan zal je op zijn minst HTML en CSS moeten leren. HTML is voor alle content op beeld te brengen en CSS is voor alles mooi te maken. Denk hierbij aan kleuren, achtergrondkleuren en hoe groot een bepaald deel is van de content. Dit is alleen de basis. JavaScript wordt ook vaak gebruikt bij websites alleen dit is niet perse nodig.

Cursus website maken voor beginners

Wat doet We Love Traffic voor jou

Bij we love traffic kan je een cursus website maken voor beginners volgen. Je kan meedoen met een groep en zo het programma volgen. Je zou eventueel er ook voor kunnen kiezen om individuele lessen te volgen. Zo kan je HTML en CSS leren op je eigen tempo. Op deze manier begrijp je het waarschijnlijk beter. Er wordt aangeraden om een individuele cursus af te nemen als je al kennis van HTML en CSS hebt. Je weet waarschijnlijk de basis al en het is dus onnodig om de cursus te volgen waar je dit aangeleerd wordt. Je kan dus je beter je eigen leerdoelen bereiken. 

Een cursus website maken voor beginners hoeft niet alleen maar programmeren te zijn. Je kan er ook voor kiezen om met WordPress een website te maken. Je kan de volledige cursus volgen in drie opeenvolgende dagen. Je kan er ook voor kiezen om deze dagen te verdelen. Zo heb je iets meer ruimte met plannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *