chatbot maken

24 uur per dag klanten te woord staan

Heb je een bedrijf die een bepaalde dienst of product levert kun je er niet omheen om dag en nacht service te verlenen, doe je dit niet dan gaan je klanten naar de concurrent. Een chatbot maken is dus zo’n gek idee nog niet, deze bot maakt het mogelijk dat je de klanten zeven dagen per week dag en nacht te woord kunt staan. Hoe meer informatie je de bot levert, hoe meer vragen en informatie er ook aan de klanten geleverd kan worden. De informatie die nodig is, kun je op verschillende manieren aanleveren bij bots4u.com om een bot te maken.

Kun je een chatbot bijscholen?

Zoals eerder gezegd hoe meer informatie je de chatbot geeft, hoe meer vragen deze kan beantwoorden. Echter kan het voorkomen dat de informatie veranderd of aangepast moet worden, de chatbot moet dan als het ware worden bijgeschoold. Door informatie te geven wat de bot wel moet zeggen, kan deze informatie worden meegenomen zodat de opdrachten en vragen wel goed worden uitgevoerd. Botz4u.com gaat met deze input aan de gang, om de bot als het ware bij te scholen zodat deze goed werkt na de scholing.

chatbot maken

Welke kennis en hoe moet deze worden aangeleverd?

Het trainen van een chatbot moet met de informatie welke jij hebt aangeleverd, veel informatie zijn veel mogelijk maar met minder informatie is het ook goed mogelijk. Aan de hand van de informatie die je klanten nodig hebben, kun je de informatie opstellen. Op verschillende manier kun je deze tevens aanleveren, het traject van een chatbot beginnen gaat echt beginnen. Lever de informatie in als Word of Excel bestand, maar je kunt ook de website aanleveren waar alle informatie is te vinden over je diensten. Wil je meer informatie over een chatbot maken, op de website botz4u.com vind je alle informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *